Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Milan uit Goede Tijden Slechte Tijden
Volledige prijslijst

Robin Zijlstra boeken?

Robin Zijlstra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin Zijlstra

Wilt u Robin Zijlstra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin Zijlstra

Robin Zijlstra is te omschrijven als brutaal, artistiek en muzikaal. Hij heeft zingen, muziek maken en acteren als ongekende passie.

Op zeer jonge leeftijd is Robin Zijlstra al veel bezig met muziek. Robin speelt van jongs af aan trompet, piano, gitaar en cello. Toch heeft hij als puber in eerste instantie meer aandacht voor kattenkwaad uithalen, altijd op zoek naar avontuur en nieuwe uitdagingen.

School is niet aan Robin Zijlstra besteed. Met name de periode op de middelbare school is voor Robin moeilijk. Muziek wordt daarom steeds belangrijker, als uitlaatklep voor emoties.

Zo begint het schrijven van liedjes na zijn eerste dramatische ervaring op liefdesgebied. Zijn eerste grote liefde maakt het uit, drama alom. Dan blijkt dat leed vaak een ultieme bron van kunst is: hij schrijft zijn eerste nummer.

Na een optreden in een klein zaaltje onder begeleiding van een vriend en oudere broer wordt Robin Zijlstra ontdekt door iemand die een boyband wil vormen. Hij sluit zich aan bij de groep Velvet, maar achteraf blijkt dit een ervaring die Robin Zijlstra liever vergeet. Na veel onenigheden, rechtzaken en aanmodderen komt aan dit avontuur na anderhalf jaar een einde. Toch heeft Robin van deze periode veel geleerd, vooral is hij erachter gekomen hoe hij het niet wil.

Tijdens zijn MBO studie formeert Robin Zijlstra een bandje met klasgenoten. Een band die een kleine wijziging onderging nadat Robin overstapte naar het HBO. In deze periode wordt Juezz geboren, een samentrekking van de termen blues en jazz. De band schopt het tot de laatste 10 van de Arrow Rock Awards. Hierna valt de band langzaam uit elkaar.

Robin besluit zich in te schrijven voor Idols. Dit lijkt hem een perfecte manier om de muziekwereld beter te leren kennen en zo een netwerk op te bouwen in de muziekwereld. Na het behalen van de finale werd Robin tot ieders verbazing in de tweede show al uitgestemd. Zijn grootste fan Irene Moors kan dat niet verkroppen en laat Robin een eigen nummer zingen in het programma ‘Life and Cooking’.

Vervolgens krijgt Robin Zijlstra verschillende aanbiedingen. Toch kiest hij liever zijn eigen weg, omdat hij zich niet op zijn gemak voelt.

Naast zijn liefde voor muziek is Robin Zijlstra geinteresseerd in acteren. Hij besluit zich meer te gaan richten op dit vak. Zijn eerste grote rol speelt hij in de jeugdserie Hotnews.nl op Jetix. Ook had hij een gastrol in de serie Grijpstra & de Gier.

Robin was te bewonderen in de meest populaire ‘oersoap’ van Nederland: Goede Tijden Slechte Tijden. Hierin speelde hij de rol van (DJ) Milan met verve.

Ook het maken van muziek blijft trekken. Robin is vastbesloten om ook op dit gebied nog veel van hem te laten horen.

Robin Zijlstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin Zijlstra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin Zijlstra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin Zijlstra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin Zijlstra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.