Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Met danseressen €1895,00 / Met Band mogelijk
Volledige prijslijst

Robin van Beek / Robbie Williams Imitator boeken?

Robin van Beek / Robbie Williams Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin van Beek / Robbie Williams Imitator

Wilt u Robin van Beek / Robbie Williams Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin van Beek / Robbie Williams Imitator

Super swingende Robbie Williams act waar de vonken vanaf vliegen. Een ongekende show van 30 minuten met grote hits als Let Me Entertain You - Rock DJ – Millennium en Angels. Robin wordt Robbie, compleet met kenmerkende kuif en tatoeages. In een handomdraai zet deze topzanger het publiek naar zijn hand: “For the next thirty minutes, your ass is mine”.
 
Robbie’s eigen danseressen maken deze act compleet met een strak en uiterst professioneel showballet. ROCK DJ TOUR brengt Robbie Williams bij u op bezoek! Zien is geloven! (Ook beschikbaar met negenmans sterke begeleidingsband).

Robin van Beek / Robbie Williams Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin van Beek / Robbie Williams Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin van Beek / Robbie Williams Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.