Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robin S. boeken?

Robin S. boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin S.

Wilt u Robin S. direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin S.

Robin S, geboren als Robin Stone, in Queens, New York op 27 april 1962, is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze was erg succesvol in de jaren 90, met nummers als “Show Me Love” en “Luv 4 Luv”. Robin S.Het nummer Show me love wordt nog vaak in remixes gebruikt. Show me love 2008 haalt in oktober 2008 zelfs de nummer 1 in de Nederlandse Top 40.

Robin S woont in de Amerikaanse staat Georgia.

Robin S. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin S. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin S. wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin S.. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin S. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.