Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robin Matrix boeken?

Robin Matrix boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin Matrix

Wilt u Robin Matrix direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin Matrix

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken.

Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens goochelwedstrijden heel wat prijzen in de wacht weten te slepen.

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog. Robin zijn grootste succes tot nu toe waren zijn fantastische optredens op de World Expo in Aichi Japan, waar hij 3 maanden lang dagelijks 1000den mensen entertainde.

Robin Matrix staat garant voor kwaliteit op elk gewenst optreden!

Gewonnen vakprijzen 2009:
-1ste prijs Magic Effects Super Cup!

Gewonnen vakprijzen periode 2006-2008
-Beste goochelaar van Nederland in de categorie algemeen goochelen.
-1ste prijs Fred Kaps Award
-1ste prijs Grote prijs van Vlaanderen
-3e prijs TV-programma Bijna Beroemd

Robin Matrix loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij uw gasten eens flink bij de neus neemt. Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat u er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt! Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt verwachten!

Tafelgoochelen kan onder andere worden ingezet voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc.

Robin Matrix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin Matrix zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin Matrix wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin Matrix. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin Matrix te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.