Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: 20 minuten zang / 10 minuten meet & greet
Volledige prijslijst

Robin Martens (Rikki in GTST) boeken?

Robin Martens (Rikki in GTST) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin Martens (Rikki in GTST)

Wilt u Robin Martens (Rikki in GTST) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin Martens (Rikki in GTST)

Robin Martens  is al op zeer jonge leeftijd begonnen met dans, na klassiek ballet volgden ook hip hop en jazz balletlessen.

Op latere leeftijd is zij ook zanglessen gaan nemen (2 jaar lang) en ging zij zingen in een band. Door de combinatie van zang en dans behaalde zij de finale van het programma High School Musical en een paar jaar later een karaoke TMF Award. Haar prijs bestond uit een eigen videoclip maken, deze is nog te zien op YouTube.

Na het behalen van haar VMBO diploma had ze de moeilijke taak te kiezen voor de Dans academie of de opleiding filmacteur aan het Mediacollege. Voor dit laatste heeft zij uiteindelijk gekozen mede dankzij haar ervaring in Carry Slee's boekverfilming Radeloos. Inmiddels zit zij in het derde (stage) jaar van het Mediacollege.

Naast haar passies voor zang, dans en acteren doet ze ook modellenwerk. Ze heeft onder andere modereportages gedaan voor het blad Fancy en Vriendin.

Robin is een groot, all-round, artistiek talent die haar talenten heel goed en serieus weet te gebruiken.

Robin is te zien in de rol van Rikki de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden.

Robin Martens (Rikki in GTST) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin Martens (Rikki in GTST) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin Martens (Rikki in GTST) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin Martens (Rikki in GTST). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin Martens (Rikki in GTST) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.