Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.675,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 538
Volledige prijslijst

Robin Lefeber boeken?

Robin Lefeber boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robin Lefeber

Wilt u Robin Lefeber direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robin Lefeber

Het is hartje winter. De wegen zijn onbegaanbaar en het vriest dat het kraakt. Robin Lefeber is zoals vaker weer eens te laat. Om precies te zijn een hele week! Hij moest al een week eerder ter wereld komen maar zoals wel vaker, is ‘ie behoorlijk vertraagd.. Op 13 januari 1982 wordt ie dan ein-de-lijk geboren in Alkmaar.

Lopen kan ie nog maar amper maar weet wel steeds de naald van de platenspeler van zijn vader te slopen. Niet echt met dikke beats maar met platen van 'Bassie & Adriaan' en ‘Bert & Ernie'. Ach ja; iedereen maakt fouten!

Dankzij verjaardagen en gespaard geld krijgt Robin steeds wat meer apparatuur bij elkaar om thuis een eigen studiootje te bouwen. De zolder van vader en moeder Leféber ligt bezaaid met cassettebandjes, vol met slechte en beschamende radioprogramma’s van zoonlief. Tijdens klassenfeesten sleept Robin al zijn apparatuur mee naar school om er feestjes mee te bouwen. En omdat dat ene leuke meisje toch niet met ‘m wilt schuifelen, draait ie liever de plaatjes…

Uitgerekend door de ziekenhuisomroep van het Medisch Centrum Alkmaar wordt Robin Lefeber in 1996 ongeneeslijk besmet met het radiovirus. Een half jaar later wordt het iets serieuzer als hij bij de Noord-Hollandse zender System FM in een oud en bijna instortend pand mag hobby-en. Eerst non-stop plaatjes draaien, later een eigen programma. Na bijna 5 jaar gaat ie aan de slag gaat bij DE radiozender van Heiloo: Streekradio Excellence.

Zijn eerste échte betaalde radiobaan komt in 2002 bij 1FM. Hij maakt daar een aantal programma’s en is verantwoordelijk o.a. de muziek op het station.

Op aandringen van een vriend stuurt Robin Lefeber in 2003 voor het eerst een demo CD naar het station waar hij al vanaf het begin naar luisterde: Radio 538. Twee dagen later kan hij op gesprek komen omdat ze ''het wel wat vonden…'' Een plek in de DJ School volgt, een opleidingstraject waarin jonge talenten worden klaargestoomd voor een programma op 538.

Vlak daarna gaat hij als producer van 538 DJ Barry Paf aan de slag met wie hij nu nog steeds elke avond samenwerkt. Ondertussen heeft Leféber bij Stadsradio Almere ook nog zijn eigen programma. En met resultaat! Want na al dat oefenen hoor je ‘m sinds 1 september 2008 ook iedere vrijdagochtend tussen 03.00 en 06.00 uur op Radio 538 uit je speakers knallen!

Robin Lefeber boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robin Lefeber zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robin Lefeber wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robin Lefeber. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robin Lefeber te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.