Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Robert van Hemert boeken?

Robert van Hemert boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robert van Hemert

Wilt u Robert van Hemert direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robert van Hemert

De Leidse Robert van Hemert staat sinds 2015 op het podium. Aanvankelijk beproeft hij zijn geluk bij talentenjachten maar langzamerhand leerde hij zijn eigen weg kennen.

In de zomer van 2017 neemt hij zijn debuutsingle Love You Voor Altijd op, deze wordt hem uitgereikt door zijn voorbeeld uit Leiden Wesley Klein. In december van dat jaar wint hij de finale van het Leids Festival van het Levenslied. Zijn tweede single Zo Ver Weg, van de hand van Henny Thijsen, ziet het levenslicht in het voorjaar van 2018. Ook sleept hij een nominatie binnen voor Hollandse Hit Forum Sterrentopper Beste Talent 2018.

Zijn nieuwe single Jij Speelt Met Mijn Verlangen, is wederom geschreven door Henny Thijssen. Met deze plaat hoopt Robert landelijk door te breken.

Robert van Hemert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robert van Hemert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robert van Hemert wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robert van Hemert. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robert van Hemert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.