Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robert Pouwels boeken?

Robert Pouwels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robert Pouwels

Wilt u Robert Pouwels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robert Pouwels

DJ Robert Pouwels is alles behalve in 1 woord te vangen.

Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogten.

De allround DJ is inzetbaar als DJ, party-zanger, Hazes imitator, en entertainer. Hij verzorgt zowel een avondvullend programma als optredens in de vorm van een act.

Ook een 80ties en 90ties discoshow behoort tot de mogelijkheden.

Robert Pouwels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robert Pouwels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robert Pouwels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robert Pouwels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robert Pouwels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.