Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Robert Leroy boeken?

Robert Leroy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robert Leroy

Wilt u Robert Leroy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robert Leroy

Van het begin tot het einde stond het publiek op de banken, of raakten ontroerd door zijn mooie ballads. En zijn single 'Zonder Jou' deed het uitstekend in de nationale hitlijsten. Mogen wij u voorstellen aan Robert Leroy.

Als kind was Robert Leroy al regelmatig te vinden op het Rembrandtplein. Geen kans liet hij onbenut om daar luidkeels mee te zingen met de artiesten die er optraden. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Op 17-jarige leeftijd neemt Robert Leroy zelf de microfoon ter hand en verzorgt hij optredens door het hele land. In dezelfde periode neemt Robert zijn eerste nummers op. Inmiddels groeit Roberts naamsbekendheid fors. Enkele hoogtepunten volgen. Zo schittert Robert Leroy o.a. op de middenstip van het Olympisch stadion voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - AC Milan. Roberts groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

In de loop van de jaren verschijnen diverse singles en albums. Zeker niet zonder succes! Noteringen in de tipparades en hoge plaatsing in de album top 100 zijn niet van de lucht.

Robert Leroy heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo trad hij op tijdens het Jordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde Robert Leroy zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de Escape en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam. In oktober 2006 gaf Robert Leroy een uitverkocht contcert in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Robert Leroy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robert Leroy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robert Leroy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robert Leroy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robert Leroy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.