Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Robby Lee boeken?

Robby Lee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robby Lee

Wilt u Robby Lee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robby Lee

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, 'Ik Voel Me Goed' en 'Mijn Zonneschijn', die zowel in Brabant als in Gelderland enorm succesvol waren en bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid.

Verder zingt Robby Lee nummers van o.a.: Jannes, Jan Smit, Andre Hazes, Rene Schuurmans, Wolter Kroes, Frans Bauer en nog veel,veel meer!


Ook voor een 70's & 80's disco party heeft Robby Lee geschikte nummers zoals Dann Hartman, The Trammps en Kool & The Gang.

Kortom, voor een goed en betaalbaar optreden van een rasartiest, bent u bij Robby Lee aan het juiste adres!

Robby Lee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robby Lee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robby Lee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robby Lee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robby Lee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.