Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band
Volledige prijslijst

Robbie Williams look-a-like boeken?

Robbie Williams look-a-like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robbie Williams look-a-like

Wilt u Robbie Williams look-a-like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robbie Williams look-a-like

Let Henri entertain you!

Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show.

De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Ook bestaat de mogelijkheid "Just Like Robbie Williams" te boeken met professionele liveband of bigband.

“Just like Robbie…” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer

Robbie Williams look-a-like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robbie Williams look-a-like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robbie Williams look-a-like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robbie Williams look-a-like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robbie Williams look-a-like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.