Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Robbie W from the UK boeken?

Robbie W from the UK boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robbie W from the UK

Wilt u Robbie W from the UK direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robbie W from the UK

Deze, 30 minuten durende, Engelse act is niet van de echte te onderscheiden..Alle oude en nieuwe hits van Robbie komen voorbij, met een show zoals alleen Engelse top-entertainers dit kunnen. Op het hoogtepunt van de act wordt er een nieuwe "Take That" op het podium geformeerd met mensen uit het publiek.
 
De echte Robbie Williams heeft de show gezien en zijn reactie was: "Its great, I'm very flattered. It's bloody hard work being me!"
 
Kortom, met deze act zult u hoge ogen scoren op elk feest!

Robbie W from the UK boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robbie W from the UK zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robbie W from the UK wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robbie W from the UK. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robbie W from the UK te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.