Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robbie Smots boeken?

Robbie Smots boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robbie Smots

Wilt u Robbie Smots direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robbie Smots

Robbie Smots antwoord op de vraag wie zijn grote voorbeelden zijn :"Eddy Breck, omdat hij er altijd zo mooi uitziet en Dennie Christiaan omdat die ook Nederlands ken!"

Waar iedereen dacht dat Robbie Smots zou belanden in de duistere steegjes van de randstad, daar dacht hij aan de felle volgspots van een uitverkocht Ahoy!

Robbie Smots, de romantische zanger/presentator en lieveling van rozenminnend Nederland, zingt de mooiste liedjes van o.a. Ronnie Tober, Eddy Wally, Corrie Konings, Frans Bauer.

Natuurlijk ook eigen copie-sities paseren de revue als: Robbie goes vochtige wangen en Robbie goes romantics.

Het optreden van Robbie Smots is zeer dynamisch en interactief. Inclusief een muziekquiz die zijn doel totaal voorbijschiet en veel humor. Kortom een hilarische en gezellige feestavond.

Robbie Smots boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robbie Smots zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robbie Smots wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robbie Smots. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robbie Smots te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.