Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robbie Rise boeken?

Robbie Rise boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robbie Rise

Wilt u Robbie Rise direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robbie Rise

De vivante, vriendelijke en energieke Robbie Rise brengt een internationaal geluid en dito vibe. Wat begon als een hobbyproject in 2008, groeide uit tot de main-stage voice van events als 7th Sunday, Daydream Festival, Solar Weekend, Starbeach, Ushuaia Ibiza, L.A. Exchange, Cream Amnesia, en talloze andere toonaangevende festivals en clubs.

Zijn stijl, enthousiasme en energie sluiten naadloos aan bij allerhande DJ’s, waardoor hij ieder publiek van de banken krijgt. Deze host/MC geeft alles voor een overgetelijke beleving, waar alles draait om het vieren van het leven. #KeepOnRising

Ontmoet Robbie Rise

Robbie Rise’ energieke stem kan ieder feest naar een hoger level tillen. Benieuwd hoe hij dat doet? Het begon allemaal in 2008, bij een feestje in Eindhoven. Robbie overtuigde de DJ dat hij het publiek nog gekker kon krijgen; en met succes. Eindelijk kon hij zijn betoverende en uitbundige perfomance laten zien op het podium, en zo geschiedde. Vanaf dat punt wist hij dat hij hiervoor gemaakt was, en raakte alles in een stroomversnelling. Hij startte een nieuw house-concept (Housetrippers) en vergaarde gaandeweg meer en meer podiumervaring. Hij ontwikkelde zijn talent voor het opzwepen van het publiek en was (en is!) vastberaden om ieder feest van een extra dimensie te voorzien.

Robbie Rise heeft zichzelf de afgelopen jaren echt op de kaart gezet, en is een garantie voor succes geworden. Voor ieder evenement en iedere stage. Het grote publiek kent hem inmiddels ook doordat hij het podium deelde met o.a. Avicii, Thomas Gold, Alesso, Roger Sanchez, Don Diablo, Ummet Ozcan en Martin Garrix.

Als wereldwijde party activator, is Robbie doorlopend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij weet precies hoe hij een publiek bespeelt en opzweept. Zodoende is hij de perfecte host voor iedere locatie of evenement. “He will undoubtedly turn your venue into a mad dance floor. Every. Damn. Time.”

Robbie Rise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robbie Rise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robbie Rise wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robbie Rise. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robbie Rise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.