Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Robbie Rise boeken?

Robbie Rise boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Robbie Rise

Wilt u Robbie Rise direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Robbie Rise

De levenslustige, gezellige en energieke Robbie Rise brengt een internationaal waardig geluid en vibe naar enkele van 's werelds uitgebreide evenementen.

Wat in 2008 begon als een leuk project, groeide uit tot een main-stage stem voor evenementen zoals 7th Sunday, Extrema Outdoor, Solar, Starbeach, Versuz, Miami Massive, DayDream Festival en tal van andere toonaangevende festivals en clubs. Door zijn stijl, opwinding en energie samen te voegen met verschillende DJ's, wordt iedereen enthousiast!

Deze gastheer / MC doet er alles aan om een onvergetelijke ervaring te creëren, waarbij de belangrijkste factoren allemaal te maken hebben met vieren en genieten van het leven. #KeepOnRising

De lyrische vaardigheden en energieke toon van Robbie Rise kunnen elk feest naar een ander niveau tillen. Benieuwd hoe hij het doet?Het begon allemaal in 2008 op een feestje in Eindhoven. Hij beklom het podium bij een populaire club waar 'La Fuente' aan het dj'en was. Hij overtuigde de DJ dat hij in staat zou zijn om een nog meer euforische ervaring voor de bezoekers te creëren; en met succes. Robbie Rise kon eindelijk onthullen wat er altijd was geweest, maar hij had nooit de gelegenheid gehad om te laten zien; zijn uitbundige en boeiende podiumpresentatie. Vanaf dat moment kende hij zijn bestemming. Na deze spannende ervaring ging alles moeiteloos snel. Hij startte een nieuw House-concept (Housetrippers) en deed op het podium steeds meer ervaring op. Hij bleef zijn talent ontwikkelen om menigten op te peppen en was altijd vastbesloten om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

De afgelopen jaren is Robbie Rise enorm gegroeid en heeft het een naam voor zichzelf gecreëerd. Een naam die het succes garandeert van elk evenement waarvoor hij werkt. Mensen kenden zijn naam, kwamen hem opzoeken en verspreidden zijn naam in de evenementenwereld, waardoor hij evolueerde tot een internationaal talent; het podium delen met jongens als Avicii, Felix da Housecat, Alesso, Roger Sanchez, Don Diablo, Quintino en Hardwell.

Als wereldwijde party-activator is Robbie nog steeds continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij kent alle tips en trucs om de drukte op te pompen en te stimuleren, en gedijt om de perfecte gastheer te zijn voor elke locatie en elk evenement. Hij zal uw locatie ongetwijfeld elke keer in een gekke dansvloer veranderen.

Robbie Rise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Robbie Rise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Robbie Rise wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Robbie Rise. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Robbie Rise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.