Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rob Zorn boeken?

Rob Zorn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob Zorn

Wilt u Rob Zorn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob Zorn

Op 9 november 1965 komt Rob Zorn op de wereld, hij wordt geboren in Haarlem, waar Rob ook zijn jeugd slijt. Als hij een jaar of 15 is besluit hij niet langer op school te willen zitten en gaat werken als leerling pikeur, daar werkt hij 5 jaar met paarden met veel plezier. Eerst op een privé stal in Elswout en later bij een open manege waar mensen en een privé paard konden stallen en privé les en open paardrijles konden nemen, dit was in Bentveld.

In 1986 kwam Rob zijn eerste single “Het is voorbij” uit, deze single werd uitgereikt door niemand anders dan André Hazes. Met deze single kreeg Rob een goede bekendheid bij de regionale radio. Rob ging dan ook door heel Nederland en België met de toen zo geheten piratentoer. Rob zijn single “Het is voorbij” werd bij deze zenders goed en veel gedraaid, ook Paul de Leeuw viel deze single op, wat resulteerde in een interview. Vandaar dat er gedacht werd aan de volgende single, met deze single ging het ook voor de wind tot Rob in 1987 uitkwam met “Er gaat een trein naar niemandsland” deze single werd opgepakt door Jan Rietman, waardoor deze single binnen kwam in de Top 100, er volgde nog meer singles. Tot er in 1991 de single Meisjes verscheen, die in dezelfde week plaat der Nederlander werd in het programma van Frits Spits “De avondspits” van Radio 3.

Na precies 20 jaar in 2007 kwam Rob Zorn opnieuw uit met de single “Er gaat een trein naar niemandsland” die in de studio van Manfred Jongenelis opnieuw opgenomen is, samen met het nummer “De vleugels van mijn dromen” die een dubbele a kant vormde op de  single. Laten we zeker niet vergeten de DVD, die ook in 2007 verschenen is, met 12 echte lekkere Zorn klassiekers.

Rob Zorn Boeken

"Leven hoe ik leven wil"  dat is de nieuwe single die Nederland eigenlijk van dag 1 mee kan zingen, een echt Zorn nummer dat hem op het lijf geschreven is, een super mooie notering in de top 100, top 30, top 20, enz enz is dan ook het resultaat, op de radio is deze plaat zeer geliefd, dat blijkt uit alle playlisten waar Rob op te vinden is, ook in alle kroegen van Nederland hoor je deze knaller klinken en de aanwezige mensen zingen het volmondig mee, dus ook in 2013 laat Rob Zorn weer een visitekaartje achter in de muziekwereld.

Rob Zorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Zorn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Zorn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Zorn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Zorn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.