Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf 500 pers. € 1695,- excl.
Volledige prijslijst

Rob van Daal boeken?

Rob van Daal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob van Daal

Wilt u Rob van Daal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob van Daal

Rob van Daal is een rasentertainer met een warm stemgeluid. Rob weet met zijn uitstraling die elke zaal weet te entertainen en mede hierdoor gaan op ieder feest dan ook de voetjes van de vloer..

Rob van Daal treedt al ruim 17 jaar op met zeer veel succes in feesttenten, zalen en cafe`s. Rob heeft in deze jaren verschillende albums en singles uitgebracht zoals:   "He Trut", "Valeria", "Ik ga leven", "Ik wil een kus", "Natalie" (feesthit 2006), "In een klein cafeetje", "Manuel of Manuela" (feesthit 2008) en natuurlijk de single "Leven lukt me niet met jou" welke goed heeft gescoord in de Singles Top 100. Na andere hits zoals "Kon ik maar even" en de klassieker "We benne op de wereld", kwam Rob met een nieuw album "Omdat we vrienden zijn".

Rob van Daal boeken / huren?

Rob van Daal is behalve zanger ook te boeken als Presentator / Dj / Motivator. Tevens is Rob als ambassadeur verbonden aan de stichting ADHD.

Rob van Daal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob van Daal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob van Daal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob van Daal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob van Daal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.