Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rob Toonen boeken?

Rob Toonen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob Toonen

Wilt u Rob Toonen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob Toonen

Midden, lage en hoge tonen knallen door die speakers tijdens het optreden van Rob. Bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. 7 jaar radioshow gepresenteerd op Slam!FM samen met zijn gabber Mental Theo. Rob trekt van feesttent naar feesttent en festivals om daar de tent op de kop te zetten.

Allround DJ Rob Toonen

Tijdens de show wordt er een reischeque verloot van GoFun.nl. Rob is vooral bekend van zijn vaste stek Mallorca waar hij ook woont.
Van house tot happy hardcore en van Rock tot Nederlandse hist. Rob draait erg breed… En dat is hij ook

Rob Toonen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Toonen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Toonen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Toonen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Toonen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.