Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rob Mostert Hammond Group boeken?

Rob Mostert Hammond Group boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob Mostert Hammond Group

Wilt u Rob Mostert Hammond Group direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob Mostert Hammond Group

Rob Mostert Hammond Group. Soms komen dromen uit. Dat zal Rob Mostert (Edam, 1965) kunnen beamen. Als jongen van zeven vond hij in de platenkast van zijn ouders een album van Hammondgrootheid Jimmy Smith. Mosterts liefde voor het bijzondere orgel zou nooit over- gaan, maar het duurde tot 2005 voordat hij besloot alleen nog op de legendarische B3 te spelen. Met de blote voeten op de bassen….

Het moest 2010 worden voor Rob met Blue Note-legende Rudy van Gelder (inmiddels 86) de cd ‘Englewood Cliff Sessions’ op mocht nemen. Op hetzelfde instrument en in dezelfde studio waar Jimmy Smith een halve eeuw terug met Van Gelder ‘Back at the Chicken Shack’ op de band zette.

Het sprak voor zich dat Rob Mostert Hammond Group als eerbetoon de titelsong van Smiths album op eigen wijze interpreteerde. Hij speelt het nummer wat langzamer, maar niet minder swingend. Klein vlecht er een vette solopartij in op gitaar. De tenorsax van gast- solist Houston Person horen we alleen in een compositie van Klein: ‘Groove Control’. Verder staat Mostert zelf borg voor acht eigen stukken, die alle de traditie van de souljazz hoog houden.

Rob Mostert  Hammond Group is te boeken voor optredens.

Rob Mostert – Hammond B-3
Chris Strik – drums
Tom Klein – guitar
Chris Hordijk – vocals

Rob Mostert Hammond Group boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Mostert Hammond Group zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Mostert Hammond Group wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Mostert Hammond Group. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Mostert Hammond Group te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.