Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Smaakpolitie / Kok / Red mijn vakantie
Volledige prijslijst

Rob Geus boeken?

Rob Geus boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob Geus

Wilt u Rob Geus direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob Geus

Kwaliteitsman van Nederland te boeken voor leuke presentaties, kookdemonstraties,en als jurylid.

Rob Geus is dan ook erg druk bezig om zijn eigen kookboek samen te stellen die naar verluidt op veler verzoek volgend jaar zal uitkomen.
De man achter "de Smaakpolitie" van SBS6 heeft natuurlijk al zoveel gezien dat mede daardoor hij het kookboek zal uitbrengen met leuke en vooral voor thuis toepasselijke recepten.
Houdt u hem in de gaten want voordat u het weet komt u op een feest, staat ineens Rob Geus achter u om te controleren of het smaakt en alles goed is.

Rob Geus is nu ook druk bezig met zijn eigen kookworkshop

Rob Geus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Geus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Geus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Geus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Geus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.