Twilight Entertainment

     
Rob de Nijs boeken voor een optreden ? Informeer naar de kosten.
  • Tijdsduur: 30/40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 9.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met band
Volledige prijslijst

Rob de Nijs boeken?

Wilt u Rob de Nijs huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rob de Nijs vindt u op deze pagina.

Wilt u Rob de Nijs direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob de Nijs

Wilt u Rob de Nijs boeken vanwege zijn enorme talent, de grote hits die hij heeft gescoord of puur vanwege zijn charmante verschijning? Bekijk hier de prijs voor Rob de Nijs en boek hem direct.

Rob de Nijs werd geboren op tweede kerstdag, in 1946 in Amsterdam. Hij stort zich vanaf 1960 op muziek en zit daarom in 2000 al 40 jaar in het vak. Hij start in een band genaamd de Apron Strings, maar verder gaat hij verder als Rob de Nijs en de Lords. Rob de Nijs laat zich in die tijd inspireren door Cliff Richard and the Shadows.

40 jaar hits van Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al tijden in het vak, waardoor u hem al tientallen jaren kunt boeken. Het heeft hem echter 30 jaar gekost om een echte grote hit te scoren, met ‘Banger Hart’. Het nummer staat wekenlang op nummer 1 in de top-40, waardoor hij vanaf dat moment landelijk bekend is. Eind 2002 ontvangt hij een Edison award, als waardering voor al zijn prestaties. U kunt Rob de Nijs boeken om zijn meest bekende nummers, maar ook om de juweeltjes die het grote publiek nog nooit bereikt hebben. Ondanks meer dan 40 jaar aan hits en grote optredens denkt Rob de Nijs nog lang niet aan stoppen. Bent u benieuwd naar de kosten van Rob de Nijs en wilt u hem inhuren?

Rob de Nijs inhuren

U kunt Rob de Nijs boeken voor een show van 45 minuten, met orkestband. Hij zingt een aantal van zijn grootste hits en zorgt ervoor dat het publiek een heerlijke tijd heeft. Uiteraard kunt u Rob de Nijs inhuren voor een bedrijfsfeest, maar ook een privéfeest of een ander evenement. Rob de Nijs staat overal voor open en komt de sfeer er graag inbrengen.

Rob de Nijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob de Nijs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob de Nijs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob de Nijs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob de Nijs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.