Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rob Black boeken?

Rob Black boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rob Black

Wilt u Rob Black direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rob Black

De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft een mooie debuut zomer achter de rug als solo artiest. Met 10 releases die samen goed zijn voor velen streams, een plek in de viral chart top 20 van Spotify en shows op toonaangevende festivals als Solar, Amsterdam Open Air, Lowlands & Mysteryland. Tevens ontbrak hij niet in de populairste clubs en de underground feestjes. Nu is het tijd voor de volgende stap. Na veel productieve dagen in de studio gemaakt te hebben, heeft dit geresulteerd in veel samenwerkingen en nóg meer muziek.

Rob staat bij zowel collega DJ’s als zijn publiek bekend om zijn unieke mixing skills. Ook weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets, waarin house de boventoon voert met ritmische invloeden uit hiphop. Kortom, met zijn karakteristieke veelzijdigheid als DJ levert hij de perfecte muzikale cocktail voor hedendaagse clubs en festivals.

Rob Black boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rob Black zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rob Black wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rob Black. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rob Black te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.