Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Roary en grote Chris boeken?

Roary en grote Chris boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Roary en grote Chris

Wilt u Roary en grote Chris direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Roary en grote Chris

Roary de Racewagen beleeft zijn avonturen op en rond het Circuit .

Roary woont samen met zijn autovriendjes op het Zilvervoort Circuit. Op dit circuit worden wedstrijden gehouden voor de auto’s. Grote Chris werkt als monteur in de pitstraat om de racewagens te onderhouden. Hij sleutelt in de garage van Zilvervoort en zorgt ervoor dat alle auto’s tip-top in orde zijn voor de wedstijd.

Roary de Racewagen is elke dag te zien op Nick Junior

Roary en grote Chris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Roary en grote Chris zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Roary en grote Chris wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Roary en grote Chris. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roary en grote Chris te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.