Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rinus Werrens boeken?

Rinus Werrens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rinus Werrens

Wilt u Rinus Werrens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rinus Werrens

Met de doorbraaksingles Kun Jij Me Zeggen en Kom Toch Bij Mij speelde zanger Rinus Werrens zichzelf enorm in de kijker. Nu is het tijd voor de volgende stap in de carrière van de sympathieke Bredase zanger. Die maakt hij met de single Maria.
 
De in 1993 geboren en getogen Bredase zanger Rinus Werrens heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Tijdens zijn communie zong Werrens met René Froger en dat memorabele optreden was het moment dat voor Rinus de hobby een passie werd. Stukje bij beetje legde hij de lat hoger voor zichzelf. En elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger. Na hoge ogen te hebben gegooid op diverse talentenjachten, zocht Werrens de samenwerking met de vermaarde zangcoach Mieke Werger, onder meer bekend door haar werk met Frans Bauer. Onder haar begeleiding groeide hij uit tot een zelfverzekerd zanger en eigen repertoire kon daarna niet meer uitblijven.
 
In samenwerking met schrijver/producer/multi-instrumentalist Manfred Jongenelis, in het verleden accordeonist bij André Hazes en Frans Duijts en producer van onder meer Corry Konings, Grad Damen en Dennie Christian, werd Rinus Werrens’ debuutsingle Kun Jij Me Zeggen opgenomen, met als b-kantje de vrolijke meezinger Hallo Mooie Meid. De single kwam begin 2011 uit, wist meteen tot de Single Top 100 door te dringen en vestigde daarmee Werrens’ naam als talentvolle belofte voor de toekomst. Hierdoor merkte ook het succesvolle Berk Music de zanger op. Werrens’  tweede single Kom Toch Bij Mij kwam dan ook via Berk Music uit, hetgeen de carrière van Rinus Werrens in een stroomversnelling bracht. Het nummer was wederom een productie van Manfred Jongenelis en deed het in de hitlijsten nog beter dan het debuut.
 
De nieuwe single Maria is wederom een productie van Manfred Jongenelis, ditmaal met teksten van Alie Bakker, die eerder voor onder meer Willem Barth schreef. Maria laat perfect ‘het geluid’ van Rinus Werrens horen. Vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon.

Rinus Werrens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rinus Werrens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rinus Werrens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rinus Werrens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rinus Werrens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.