Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Optreden bestaat uit 20 min. zang + 15 min. meet & greet
Volledige prijslijst

Rinus Dijkstra boeken?

Rinus Dijkstra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rinus Dijkstra

Wilt u Rinus Dijkstra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rinus Dijkstra

Rinus Dijkstra (Drachten, 19 augustus 1970), beter bekend onder zijn artiestennaam Zanger Rinus (ook: Rinus de Zanger), is een Nederlandse zanger.

In 2009 bracht Rinus Dijkstra het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut' für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting[1]. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek 'De TV draait door'.

Hierna volgden nog meer clips zoals Hé Kastelein (2010) en Met Romana op de Scooter.

Het laatste nummer werd op 8 juli 2011 op YouTube gezet en haalde binnen 5 dagen meer dan 300.000 'views .

Romana op de r trok ook internationaal bekijks: op het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post werd een artikel aan de clip besteed.

Rinus Dijkstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rinus Dijkstra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rinus Dijkstra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rinus Dijkstra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rinus Dijkstra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.