Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rik Witteveen boeken?

Rik Witteveen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rik Witteveen

Wilt u Rik Witteveen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rik Witteveen

Op zijn dertiende heeft Rik Witteveen zich aangemeld bij het Kunsthuis Parnas, te Leeuwarden waar hij een jaar toneelles heeft gevolgd.

Volgend hierop heeft hij auditie gedaan bij de Jeugdtheaterschool waar Rik Witteveen drie jaar les kreeg in acteren, dans en zang. In die tijd heeft hij ook meegespeeld in een aantal theaterstukken en vanaf die tijd is Rik erachter dat acteren zijn echte grote passie is.

Na de Havo (Leeuwarden) is Rik Witteveen verhuisd om Media, Informatie & communicatie te gaan studeren te Amsterdam, aangezien hij na de derde auditieronde van de Toneelschool helaas te jong werd bevonden. Deze studie heeft hij opgeschort omdat hij een rol kreeg aangeboden in de kinderserie Het Huis Anubis. Behalve in het theater staan werd hem nu ook duidelijk dat hij televisie acteren ook erg leuk vindt.

Niet veel later (zomer 2010)  kreeg Rik Witteveen de rol van Sil Selmhorst aangeboden in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit pakte hij met beide handen aan.

Met heel veel plezier speelt hij nu deze rol waar hij ook de kans krijgt om zich te ontwikkelen als acteur. Rik Witteveen heeft zijn passie voor acteren ontdekt en hoopt in de toekomst nog veel meer kansen te krijgen om alle facetten van het vak te ontdekken.

Rik Witteveen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rik Witteveen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rik Witteveen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rik Witteveen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rik Witteveen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.