Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rick ter Meer boeken?

Rick ter Meer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rick ter Meer

Wilt u Rick ter Meer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rick ter Meer

Rick ter Meer uit Eindhoven, het feest zit letterlijk in het bloed. In 2017 & 2018 is Rick prins bij een carnavals vereniging geworden en vanuit daar is het muzikale balletje gaan rollen. Met een eigen verenigingsnummer en als in eerste instantie als grapje bedoelde carnavals plaat. De reacties waren goed en overal werd de microfoon bij Rick in zijn handen gedouwd. Hieruit voort is Rick op het idee gekomen een eerste plaat op te nemen bij Strictly Music waar hij er

inmiddels nou al 3 heeft opgenomen. De 4de is al in de maak én ook voor komend carnavals seizoen komt er weer een feestplaat aan!

Boekingen Rick ter Meer

Rick is te boeken voor Feestcafés, feesttenten, kermissen, festivals en op elk feest waar een biertje gedronken wordt. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige feestmuziek, covers en eigen singels!

Rick ter Meer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rick ter Meer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rick ter Meer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rick ter Meer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rick ter Meer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.