Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Rick Romijn boeken?

Rick Romijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rick Romijn

Wilt u Rick Romijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rick Romijn

Rick Romijn is al zo lang hij kan heugen bezig met muziek. Hij is begonnen met draaien in een discotheek in Den Haag. Tegenwoordig is hij in heel het land te zien, met onder andere de 538 DJ’s on Tour. Rick is co-host van de bekende ochtendshow Evers Staat Op. Iedere ochtend tussen 06:00-10:00 uur zorgen Edwin Evers, Rick Romijn en Niels van Baarlen dat een groot deel van Nederland op staat met een lach.

Rick heeft geen specifieke muziekvoorkeur; van harde house tot polonaise: hij wordt overal blij van. Rick maakt gegarandeerd een feestje van jouw event.

Rick Romijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rick Romijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rick Romijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rick Romijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rick Romijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.