Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Radio 538 (Evers staat op)
Volledige prijslijst

Rick en Niels boeken?

Rick en Niels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rick en Niels

Wilt u Rick en Niels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rick en Niels

Rick Romijn
Rick Romijn is geboren op 31 december 1962 en woont in Den Haag. Hij heeft bij veel radiostations gedraaid. Hij begon eind jaren zeventig bij Radio Flamingo, vervolgens Radio Penelope en in 1980 ging hij naar Radio Stad Den Haag onder de naam Ricky Romano. Radio Stad Den Haag was in de jaren tachtig een zeer populair jongerenstation in Den Haag.

Vervolgens kwam hij via Free Radio Rotterdam, Stads Radio Rotterdam en Radio Patricia in Amstelveen bij Holland FM. Holland FM werd later overgenomen door Veronica. Het werd eerst HitRadio 1224 en vervolgens HitRadio Veronica, waar Rick de functie Music Director kreeg.

Voor Veronica maakte hij de volgende radioprogramma's: Romijnse Tijd, Goud van Oud en Oh wat een nacht. Ook is Rick voice-over geweest van de TV-programma's SuperElf en Trexx en heeft promo's ingesproken voor Veronica TV. Op 1 januari 1998 is Rick samen met Edwin en Cobus naar de KRO overgestapt. Rick is hier co-host van Evers Staat Op. Daarnaast was hij twee jaar de stem van ''3FM".

Ook Rick ging op 17 april 2000 mee naar Radio 538, waarmee hij samen met Edwin en Cobus het programma voortzette. Na het vertrek van Cobus is Rick tijdelijk alleen co-host geweest bij Evers Staat Op, maar na enkele maanden kwam Niels van Baarlen er bij en in deze vorm is Evers Staat Op tot op de dag van vandaag te horen.

Rick is beschikbaar als Dj voor openbare en besloten partijen. Samen met zijn radio collega Niels van Baarlen vorm hij ook het duo “Rick & Niels” van Evers Staat Op.
Rick & Niels staan garant voor de grootste hits en de beste disco knallers !!!


Niels van Baarlen
Niels van Baarlen (32 jaar), werkt nu acht jaar voor Radio 538. Hij begon op de sales afdeling om vervolgens productie werkzaamheden op de zondagmiddag en vrijdagavond te gaan doen. Sinds mei 2001 is Niels vaste sidekick van Evers Staat Op. In die tijd was hij ook vaste DJ bij de “Evers Staat Op” Drive in Show. Verder is hij ook de afgelopen jaren DJ geweest in het HeinekenHuis in Turijn en ook straks in Beijing.

Niels is beschikbaar als Dj voor openbare en besloten partijen. Rick & Niels staan garant voor de grootste hits en de beste disco knallers!

Rick en Niels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rick en Niels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rick en Niels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rick en Niels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rick en Niels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.