Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Richtig Rex boeken?

Richtig Rex boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Richtig Rex

Wilt u Richtig Rex direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Richtig Rex

Richtig Rex mag er dan uitzien als een wat vreemde kruising tussen Hans Klok, Dennie Christian en Heino, in levende lijve is Richtig Rex een aanstormende fenomeen.

Opgegroeid met Duitse Schlagers uit de ZDF-Hitparade en gezegend met een warme stem, is deze ras-artiest bijkans geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten die hem maar kunnen zien en horen.

Met z'n charmes doet Richtig Rex vrouwenharten sneller kloppen, met zijn zwoele stem maakt hij mannen jaloers. En dan zullen we het maar niet over zijn borsthaar hebben… Zijn show vol supertolle schlagers, heerlijke humor, een lach én een traan zorgt hij keer op keer voor een feest der herkenning, resulterend in een meezingfeest zonder weerga. Of zoals hij zelf met groot gevoel voor understatement zingt:
'Ein bisschen Spass muss sein'.

Richtig Rex, voor een Schlagerfestival waar nog lang over nagepraat zal worden. Einfach wunderbar und supertoll!

Richtig Rex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richtig Rex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richtig Rex wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richtig Rex. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richtig Rex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.