Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 50 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Richard Top Mobile Magic boeken?

Richard Top Mobile Magic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Richard Top Mobile Magic

Wilt u Richard Top Mobile Magic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Richard Top Mobile Magic

Richard Top is een veelzijdig magisch entertainer,niets is hem te dol.

Voor de kids heeft hij een spetterende mee-doe goochelvoorstelling met poppenkast en ballonfiguren. Ook doet hij mobiele acts voor kinderen. Voor wat oudere generaties verzorgt Richard shows on stage, tafelgoochelacts en mobiele acts. Bijzonder is zijn 'rol' als barman. Verkleed als barkeeper tapt hij een pilsje en laat daarna een goocheltruc zien.

Bij de gasten aan tafel
Op (bedrijfs)feesten schuift Richard met een jaszak vol trucs aan bij uw gasten aan tafel. Daar vertoont hij enkele trucs direct onder het toeziend oog van de gasten. In vaktermen heet dit ook wel 'Close Up Magic'.

Bij Richard aan tafel
Richard krijgt een vaste plaats aangewezen. Hier installeert hij zich achter zijn goocheltafel en vermaakt de passerende gasten met verbluffende korte trucs.

Lopend door zaal/centrum
Deze vorm is uitstekend geschikt voor winkelcentra en beurzen! Te voet zoekt hij zijn eigen publiek, met enkele grappige gimmicks weet Richard uw gasten voor zich te winnen. Als hij eenmaal de aandacht heeft gaat hij door met een aantal verrassende trucs waarna hij weer een volgend 'slachtoffer' gaat zoeken.


 

Richard Top Mobile Magic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Top Mobile Magic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Top Mobile Magic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Top Mobile Magic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Top Mobile Magic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.