Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Richard Rohi boeken?

Richard Rohi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Richard Rohi

Wilt u Richard Rohi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Richard Rohi

Richard Rohi, sinds 1984 begonnen met saxofoon spelen. Uitgegroeid tot beroepsmuzikant is deze muzikale duizendpoot thuis in alle muziekstromingen en speelt alles‘en plein public’. Zijn repertoire is zeer groot en uiteenlopend van Jazz tot hedendaagse ‘Popular Ballads’. Zijn grootste voorbeeld en inspiratie was echter zijn vader: Benny Rohi.

Richard combineert jazz improvisaties van klassiekers als Chet Baker, Stan Getz, tot Kenny G. en Michael Buble met virtueel achtergrond muziek.

Tegenwoordig zijn zijn interpretaties ook gebaseerd op moderne ballads. Hij arrangeer alle nummers naar eigen inzicht en gevoel.

Richard Rohi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Richard Rohi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Richard Rohi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Richard Rohi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richard Rohi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.