Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rewind Soundsystem boeken?

Rewind Soundsystem boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rewind Soundsystem

Wilt u Rewind Soundsystem direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rewind Soundsystem

Tijdens een avond Rewind spoelen we terug naar de hitjes van toen en fast forwarden we naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher en het hete heden.

Het vrouwvriendelijke feest waarbij ieder nummer een bepaalde herinnering bij de bezoekers oproept. Kortom, Rewind draait om een gevoel: Dat van vrijheid, creativiteit en vooral kwaliteitsmuziek.

Uitverkochte edities is o.a. Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam.

WIE IS REWIND SOUNDSYSTEM?

Rewind Soundsystem bestaat uit een team van 1 dj, 1 mc en 1 fotograaf. Deze zullen ervoor zorgen dat ieder feest omgeturnd wordt tot een Rewind feestje. Dat betekent dus Collectief meeschreeuwen met Ignition, die handen wapperen op Single Ladies en whinen op Turn Me On.

Rewind Soundsystem: 60 of 90 minuten set.

Rewind Soundsystem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rewind Soundsystem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rewind Soundsystem wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rewind Soundsystem. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rewind Soundsystem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.