Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rev 'n Ros boeken?

Rev 'n Ros boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rev 'n Ros

Wilt u Rev 'n Ros direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rev 'n Ros

One-J werd omgedoopt tot Rev ’n Ros, maar eigenlijk heten ze Roscoe (32) en Revillino (30). De mannen wonen in de omgeving van Utrecht, waar ze samen voor hetzelfde team voetballen. De grootste hobby van deze goede vrienden is echter zingen. Samen hebben ze al een toer gedaan door Europa en in Nederland hebben ze in het voorprogramma gestaan van Ginuwine en Re-Play. Tevens hebben Rev ‘n Ros een single en een clip opgenomen, genaamd ‘In da club”.

Waarom ‘X FACTOR’?: Rev `n Ros doen mee aan het programma, omdat ze dat ene puzzelstukje nog missen. Ze willen heel graag het grote publiek bereiken! Beiden hebben nog nooit eerder meegedaan aan een auditieprogramma.

- Roscoe’s hobby’s zijn voetballen, liedjes produceren, componeren en schrijven.
- Revillino houdt van fitness, voetballen, dansen, trompet spelen, liedjes produceren, componeren en schrijven.
- Eén keer in de week werken Rev `n Ros aan de dans/ choreografie. Ze trainen in een dansschool.
- Het vreemdste wat ze ooit hebben gedaan is, bij hun eerste optreden in China, zingen in een heel klein hok voor zes mensen.
- Belangrijkste persoon: Mijn familie (Ros); Mijn ouders (twee engelen dor mijn lieve Heer gegeven) en de Heer zelf waar ik mijn levenskracht uit haal (Rev).

Rev`n Ros boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rev 'n Ros boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rev 'n Ros zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rev 'n Ros wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rev 'n Ros. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rev 'n Ros te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.