Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 4.650,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Request Live boeken?

Request Live boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Request Live

Wilt u Request Live direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Request Live

Het feest waar jij bepaalt

Bij Request Live bepaal jij helemaal zelf welke nummers er uit de boxen knallen. Deze gloednieuwe band speelt die hits die het publiek het liefst wil horen. De vijf topartiesten + DJ en VJ weten er altijd weer een geweldig feest van te maken.

 
Een unieke belevenis met Request Live

Een goede band alleen betekent tegenwoordig niet meer gegarandeerd succes. Bezoekers willen meer! En het mooie is…er kan ook zoveel meer. Request Live speelt hier perfect op in, met een gloednieuw en compleet concept. Een beleving die verder reikt dan het podium. En die al dagen van tevoren de juiste stemming weet op te wekken. Zowel offline als online. Met knallende, ludieke en romantische momenten, waarbij het publiek zelf de grote gangmaker is. Creëer het festival op je evenement!

 
Een nieuw concept

De tijden veranderen. En daarmee de behoefte. Een goed optreden is niet meer voldoende om je publiek te pakken. Ze moeten het voelen, beleven…en onderdeel worden van!  Het live optreden moet een ervaring op zich zijn, binnen het evenement. Een ervaring die aansluit bij die behoefte. En bij de mogelijkheden van deze tijd!

 
Een complete beleving

Request Live is meer dan een live band. Zelfs meer dan een complete show. Request Live is een sensationele beleving! Een beleving die verder reikt dan alleen het podium. En die al begint voordat het evenement begint. Waar band en publiek één worden en Zo ervaren de bezoekers vooraf al het gevoel van het evenement.

 
Met interactieve show

Met een podium midden in het publiek, wordt zelfs de grootste zaal een intieme gelegenheid. Waarbij je meedoet en onderdeel wordt van de band. Je gebruikt je mobiel niet om ze te filmen, maar om persoonlijk je wensen aan ze door te geven, terwijl je danst.

 
Waar jij zelf bepaalt

Jij bent het belangrijkste onderdeel van je eigen feest. De band vult het voor je in. Door je request door te geven hoor jij de muziek waar jij los op gaat. Meedoen is geen optie meer, maar gaat vanzelf! Je kunt je verzoekje doorgeven via je telefoon, de brievenbus of de Step-up stage. What’s yours?

 
Een complete avondvullende show, inclusief DJ en VJ

Request Live is ook te boeken als een compleet avondvullend programma. Dus niet alleen een geweldige band, maar ook de interactie met de step-up stage, de ondersteuning en zelfs een DJ en VJ zijn dan inbegrepen. De DJ wordt onderdeel van de band en het programma!

 
Gegarandeerd feest

Doordat iedereen meedoet komt er een enorme energie vrij. De band slurpt deze op en verspreid deze verder over het publiek. Uiteindelijk heeft iedereen de voetjes van de vloer. Een sensatie die we samen hebben gemaakt!

Request Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Request Live zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Request Live wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Request Live. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Request Live te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.