Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rens Polman boeken?

Rens Polman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rens Polman

Wilt u Rens Polman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rens Polman

Rens Polman is een authentieke presentator die miljoenen mensen weet te raken op een manier die de doelgroep raakt; met humor en openheid. Je zou Rens kunnen kennen als presentator van Drugslab; een educatief online BNNVARA programma over drugs waarin hij zelf ook van alles probeert. Met meer dan 1.100.000 abonnees is dit een groot succes.

Spuiten en Slikken

Daarnaast ken je hem wellicht van Spuiten en Slikken of de band Lieve Bertha. Tegenwoordig is Rens één van de gezichten bij de Keuringsdienst van Waarde (KRO-NCRV) waarvoor hij ook de montage, kleur en geluidsmixage verzorgt. Hij is dus niet alleen presentator, maar ook echt een maker!

Rens Polman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rens Polman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rens Polman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rens Polman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rens Polman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.