Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rene van der Gijp boeken?

Rene van der Gijp boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene van der Gijp

Wilt u Rene van der Gijp direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene van der Gijp

Rene van der Gijp komt uit een ware voetbalfamilie. Zijn vader en oom waren beiden profvoetballers en kwamen uit voor het Nederlands elftal.

Dat René van der Gijp voetbaltalent had, was dan ook niet vreemd. Lofuitingen als: snel, balvaardig, behendig en doelgericht waren aan hem besteed. Maar liefst achttien keer speelde hij voor het Nederlands elftal met andere topvoetballers als Ruud Gullit en Marco van Basten. De ex-international heeft persoonlijk ervaren hoe lang de weg naar succes is.

In zijn openhartige verhaal blikt Rene van der Gijp terug op zijn voetbalcarrière. Zijn ervaringen weerspiegelt hij aan de dagelijkse gang van zaken in het bedrijfsleven op een humoristische en inspirerende manier. Bedrijven als Heineken, Mars, Hewlett Packard, Cap Gemini, ABN-AMRO en ABP hebben zijn presentatie reeds als zeer succesvol ervaren.

De volgende aspecten komen onder andere in de presentatie van Rene van de Giip aan de orde: 

  • teambuilding
  • motivatie
  • betrokkenheid
  • respect René van der Gijp motiveert, stimuleert, doet pijn en dwingt tot nadenken.

Rene van der Gijp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene van der Gijp zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene van der Gijp wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene van der Gijp. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene van der Gijp te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.