Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Rene Shuman en Angel-Eye boeken?

Rene Shuman en Angel-Eye boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene Shuman en Angel-Eye

Wilt u Rene Shuman en Angel-Eye direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Shuman en Angel-Eye

Mr. & Mrs. Rock 'n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock 'n Roll-gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis!

Vanaf dat René als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd, waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers.
Hij wordt al jaren de Nederlandse Elvis genoemd. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse TV-specials op.

Hoogtepunten tijdens hun samenwerking waren een kersttour voor 30.000 mensen en een "Elvis and More..."-concert voor 7.500 mensen. Onlangs waren ze nog te zien op NED. 2 met hun special Mr. & Mrs. Rock'n Roll en maarliefst 75 min. op Nederland 1 met hun Kerstspecial "Rockin' around the Christmas Tree". In het voorjaar van 2012 werd hun nieuwe 2-delige tv-special "A Magical Night" uitgezonden op NED. 2.

Tijdens hun shows spelen ze een combinatie van bekende hits van toen en hun mooiste eigen songs van nu.

Speciaal voor de internationale muziekmarkt hebben ze de naam "The Dream" gekozen.
In Nederland zijn ze natuurlijk bekend als René Shuman & Angel-Eye.
 

René Shuman & Angel-Eye zijn in diverse concepten te boeken:

*Tapeshow
*Met hun showband en rock'n roll dansers
*Als gastartiesten voor harmoniën, fanfares en bigbands
*Maatwerk naar uw eigen ideeën en wensen

Rene Shuman en Angel-Eye boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Shuman en Angel-Eye zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Shuman en Angel-Eye wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Shuman en Angel-Eye. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Shuman en Angel-Eye te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.