Twilight Entertainment

     
Rene Schuurmans Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rene Schuurmans boeken?

Wilt u Rene Schuurmans huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Rene Schuurmans vindt u op deze pagina.

Wilt u Rene Schuurmans direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Schuurmans

Je hebt partyhits en partyhits!!! Rene Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Laat de zon in je hart’ , ' Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, 'Is het Waar', ‘Ik ben nou eenmaal zo’  'Geniet van het Leven" en 'Als het weekend is'  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft.
Onlangs had Omroep Brabant de eer om de nieuwe single van René Schuurmans “Bij ons in Brabant” te  presenteren. Deze single heeft alles in zich om het nieuwe Brabantse volkslied te worden.
‘Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel voor en over de provincie Brabant symboliseert.
Een nummer om als Brabander trots op te zijn. Toen ik het liet horen aan Omroep Brabant waren zij gelijk super enthousiast en boden hun onvoorwaardelijke steun aan. Samen zullen we op deze manier onze trots voor Brabant uitdragen en proberen de rest van Nederland te infecteren met het feestelijke ‘Brabant virus’, aldus René Schuurmans.

Rene Schuurmans Boeken

Rene Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Rene Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Schuurmans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Schuurmans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Schuurmans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Schuurmans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.