Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rene Savelberg boeken?

Rene Savelberg boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene Savelberg

Wilt u Rene Savelberg direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Savelberg

Rene Savelberg boeken? Hoe kan het dat wereldleiders als Bill Gates en Warren Buffet samen op een podium in Arizona staan om McDonald’s managers toe te spreken en naar hun vragen en suggesties te luisteren. Waarom waren President Bush Snr. en generaal Colin Powell daar ook – waarom doen deze mensen dat? In 14 jaar bij McDonald’s heeft René Savelberg de passie en kracht van een wereldleider uit eerste hand ervaren – en als CEO tot in zijn tenen gevoeld, beleden en ingevuld, oa door in 7 jaar te het aantal restaurants te verdubbelen van 100 naar 200 met een omzet van 700 miljoen en meer dan 16.000 medewerkers.

Het is de uniekheid van een organisatie die midden in de samenleving staat – waar je met je voeten in de klei staat terwijl je gezicht boven de wolken uitkijkt, op zoek naar de horizon. Soms verguisd, vaak bewonderd…….. hoe kan het dat McDonald’s voortdurend blijft groeien en over de hele wereld in samenlevingen wordt opgenomen – en met 33.000 (!) restaurants de grootste huiskamer van de wereld geworden is.

Rene is eigenlijk al 40 jaar met McDonald’s ‘op reis’; op z’n 12e schreef hij al McDonald’s al brieven met locatiesuggesties – sinds kort is hij ook betrokken bij een spin-off van McDonald’s in de USA – en ondertussen heeft hij er ook 14 jaar gewerkt, waaronder als CEO.

In zijn presentatie neemt hij aanwezigen mee op reis door het succes van McDonald’s – gebaseerd op dezelfde bouwstenen die ook bij ondernemingen als Starbucks, Ikea en Zara terugkomen.

Een fascinerende reis met veel concrete tips, acties, houvast en inspiratie voor hedendaagse ondernemers en managers. Zaken die er toe toen, waar je wat aan hebt en morgen concreet mee aan de slag kan gaan. Een reis waarin hij oa ingaat op de organisatie als ‘kerstboom’ – een kernachtig overzicht waarin de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf met elkaar verbonden worden. Maar ook met fascinerende verhalen over de standaardisatie van de zoutkorrel (!), de eerste McDrives, de 7 minuten hamburger, het ontstaan van de Big Mac, het gevecht om de McKroket, hoe doorgaan als twee CEO’s achter elkaar overlijden.

En uiteraard gaat het ook over zaken die niet goed zijn gegaan……..want zonder fouten maken kan je niet leren en zonder leren kun je niet groeien. Vertaal het McDonald’s succes direct naar jouw organisatie en bepaal aan de hand van René’s ervaringen en voorbeelden wat jouw ‘ankers van succes’ zijn, waar moet je op letten, waar liggen de valkuilen en hoe je groeikracht bouwt.

Rene Savelberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Savelberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Savelberg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Savelberg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Savelberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.