Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Cest `la Vie
Volledige prijslijst

Rene Riva boeken?

Rene Riva boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene Riva

Wilt u Rene Riva direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Riva

René Riva werd op 19 mei 1979 in Amsterdam geboren. De eerste keer dat René besefte hoe mooi zingen kan zijn was toen hij in 1992 de films van de komieken Laurel & Hardy ontdekte. Oliver Hardy, een tenor, zong namelijk in een aantal van die films en dat wekte bij René aardig wat interesse. Hardy bleek, voordat zijn filmcarrière begon, als zanger werkzaam geweest te zijn en hij was een groot bewonderaar van operazangers waaronder de tenor Enrico Caruso. René werd in 1994 zo gegrepen door een concert van De Drie Tenoren (Domingo, Carreras en Pavarotti) dat hieruit zijn voorliefde voor opera en Italiaanse muziek groeide. Menig lied werd dan ook door René meegezongen.

Na een poos ontdekte René dat de Amsterdamse zanger Willy Alberti vele Italiaanse nummers en opera aria’s op zijn naam had staan. Hij werd een bewonderaar van de Amsterdamse tenor en herkende overeenkomsten met zijn eigen stem. Door de mooie Nederlandse ballades van Willy werd René ook een liefhebber van Nederlandstalig repertoire.

Momenteel is Rene Riva druk aan het optreden in het land bij grote evenementen, bedrijfsfeesten, diverse festivals en feesten. Zijn ambitie is om meer Italiaans repertoire ten gehore te brengen en uiteindelijk een compleet Italiaanstalig album op te nemen.

Rene Riva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Riva zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Riva wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Riva. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Riva te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.