Twilight Entertainment

     
Rene le Blanc boeken | Twilight Entertainment
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rene le Blanc boeken?

Rene le Blanc boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene le Blanc.

Wilt u Rene le Blanc direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene le Blanc

Rene le Blanc (artiestennaam van René de Wit) is bekend van zijn hits: "Ware Liefde", Ik Laat Je Nooit Meer Gaan" en "Alle Sterren Keken Toe" Kleine Madonna" en "In Tirol" In het najaar  van 2020 scoort René le Blanc met zijn Engelstalige single "If I Tell You" Een single die geschreven is door de hitproducer Edwin van Hoevelaak. Sinds de deelname aan het SBS6 programma "Ik Geloof in Mij" zit de carrière van René in een stroomversnelling.

Boekingen René le Blanc

De carrière van René begon als ergens in de jaren 90, hij werd al snel gezien als de Nederlandse Engelbert Humperdinck. Ook in de jaren 90  maakte René zijn debuut als leadzanger van de coverband "The Broadway Selection"  Met de vele evergreens bracht de sympathieke Nijmeegse zanger velen in vervoering.

René le Blanc maakt in 2008 de keus om over te stappen op Nederlandstalige repertoire en het succes bleef ook daar niet uit!  Met Jacqueline scoorde hij een flinke hit en was hij regelmatig te gast op het Megapiratenfestijn en ook op TV kwam René met regelmaat voorbij.

Rene le Blanc in "Ik Geloof in Mij "

In 2013 werd René al gevolgd door de camera`s van TV Gelderland. De weg naar succes werd daar vastgelegd en uitgezonden op de provinciale zender. In 2020 komt SBS6 met het realityprogramma "Ik Geloof In Mij" wat een heus kijkcijferkanon is op de vrijdagavond. In het programma wordt Rene le Blanc met diverse collega-artiesten als Rutger van Barneveld, Walley Mckey, Dario, Gio en plaatsgenoot Dave van Well  gevolgd in hun stappen in de Nederlandse showbusiness.

Rene le Blanc in Ziggo Dome

Eind November 2020 wordt er bekend gemaakt dat Rene le Blanc op 12 December acte de présence zal geven in de Ziggo Dome. Door de corona crisis zal dit niet voor een groot publiek zijn maar voor een select groepje fans van het programma. Tijdens het concert in Ziggo Dome zullen ook de collega-artiesten uit het tv-programma een show geven in de Amsterdamse concerthal.

If i tell you

In 2020 scoort Rene een hit met de single "If I Tell You That I Love You" mede door het succes van "Ik Geloof In Mij" is hij te zien in vele tv programma`s. Ook op de radio bij 538, Q-Music en 3 FM is hij een graag gezien gast.
Begin 2021 tekent Rene le Blanc een platencontract bij NRG Music en brengt daar de single "My Baby Love" uit. Het succesverhaal van René Le Blanc dendert door en is nog lang niet op zijn retour.

Rene le Blanc boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene le Blanc zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene le Blanc wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene le Blanc. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene le Blanc te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.