Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rene le Blanc boeken?

Rene le Blanc boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene le Blanc

Wilt u Rene le Blanc direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene le Blanc

De Nederlandstalige zanger René le Blanc  is bekend van de hits "Alle sterren keken toe", "Ik laat je nooit meer gaan" en natuurlijk "Ware Liefde."Sinds het uitkomen van deze producties  gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.
 
In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid  kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met Evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.
 
In 2008 stapte de zanger over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met "Jacqueline" scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en  te gast op het Mega Piraten Festijn.
 
Ook bij onze oosterburen stond Rene le Blanc in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne. Door dit succes was er de wens om een Duitstalige versie uit te brengen en er is gekozen voor "Ich lass dich nie mehr gehn". Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders.

Medio 2012 zal René met een album uitkomen.
 
Andere producties van Rene le Blanc zijn "Jij maakt me gek", "Kleine Madonna" en "In Tirol".

Rene le Blanc boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene le Blanc zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene le Blanc wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene le Blanc. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene le Blanc te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.