Twilight Entertainment

     
Rene Froger Boeken / Inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment
Foto:Nick van Ormondt
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 11.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Rene Froger boeken?

Wilt u Rene Froger huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Rene Froger vindt u op deze pagina.

Wilt u Rene Froger direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Froger

Rene Froger een Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. De eerste eerste hit kwam in ’88: ’Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte 'Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. In 1992 scoorde hij met het album ’Sweet hello’s & sad goodbyes’ 4 keer platina, dus 450.000 stuks!! In 1994 concerteerde hij 4 keer in een nokvol Ahoy.

De successtory bleef maar verdergaan. Want, in 1995 staat hij als eerste Nederlandse Artiest in de Kuip, met 2 superconcerten. 120.000 mensen gaan uit de bol. Toen hij z’n EDISON kreeg, waagde hij het om een duet te zingen met de Canadese diva Céline Dion. Hij kreeg ook een Gouden Harp van het Nederlandse publiek.
In maart 2003 krijgt René Froger een Edison voor z‘n hele oeuvre. Voor de rest bezint de artiest zich over het vervolg van z‘n carrière. Hij wil iets totaal anders doen. Eind 2005 gaat hij met een nieuwe tour 'Pure & More' de theaters in.

Rene Froger succesvol met de Toppers

Vanaf 2005 vormt Rene tevens samen met Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt.

In 2009 vertegenwoordigen De Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou. De Toppers zijn onderussen uitgebreid met Jeroen van der Boom.

In mei 2009 vertegenwoordigden de Toppers Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou. De groep haalde de halve finale niet. Wel was er veel publiciteit rondom de pakken van de toppers: de peperdure outfits bevatten elk meer dan duizend LED-lampjes maar deze werkten niet.

In 2010 stonden de Toppers (Froger, Gordon, Van der Boom en Joling) voor de zesde keer in de ArenA. Bij dit optreden waren Karin Bloemen, Frans Bauer, Ruth Jacott, Wesley Klein, Thomas Berge en Martin Morero (bekend van de dramaserie Gooische Vrouwen) te gast. Op 20, 21 en 22 mei trad het viertal opnieuw op.

In november 2010 werd ter viering van zijn vijftigste verjaardag een speciaal verzamelalbum met als titel 'k Heb je lief - 50 Jaar de muziek, m'n fans, het leven uitgegeven. Deze compilatie verscheen als dubbelalbum en als luxe box met twee cd's en twee dvd's met onder meer videoclips en video's van optredens. Hoewel hij op 5 november 2010 vijftig jaar werd, vond op 2 november in het Carré te Amsterdam een feest plaats. Op dit evenement voerden bekende artiesten liedjes van Froger uit.

Een dag later kreeg Rene Froger in het televisieprogramma RTL Boulevard uit handen van Van der Boom een 'Lifetime Award', naar aanleiding van de verkoop van meer dan vijf miljoen platen.

Rene Froger is te boeken voor optredens in het land . U kunt hem boeken / inhuren met of zonder live band, dit is afhankelijk van de gelegenheid.
Informeer vrijblijvend naar de prijs van een optreden.

Rene Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Froger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Froger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Froger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Froger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.