Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rene Friso boeken?

Rene Friso boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene Friso

Wilt u Rene Friso direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Friso

Door zijn veelzijdigheid is Rene Friso één van de meest geboekte allround entertaining dj van Nederland. Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend in Nederland. Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event, René is daar te zien waar een goede en professioneel entertaining dj vereist is.

Draaide een aantal jaren voor de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, maar ook de bekende road shows als Veronica, Malibu, Flügel en de Après skihut on tour maken en maakten regelmatig gebruik van de kunsten van René Friso. Draait nu voor bekende en toonaangevende horecazaken in Nederland, op publieksevenementen en feesten voor de particuliere markt. Daarnaast word zijn expertise veelvuldig gebruikt om horecazaken te adviseren in met name muziekbeleid en concept - invulling.

René is tevens DJ voor de 100% NL muziektour en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in de Arena Amsterdam, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Zijn stijl is vooral entertainen en de juiste platenkeuze; voor elk feest heeft hij een passende ‘cd koffer’ en is dus overal inzetbaar. Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin, House/club/lounge en natuurlijk het zo bekende feestconcept. Daarnaast draait René Friso regelmatig op de grotere (bedrijfs)evenementen, alwaar een goede presenterende dj een must is.

Dus als u feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ Rene Friso , voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

Rene Friso boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Friso zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Friso wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Friso. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Friso te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.