Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Ik zet alles op jouw
Volledige prijslijst

Rene Becker boeken?

Rene Becker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rene Becker

Wilt u Rene Becker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rene Becker

Rene Becker begon zijn zangcarrière op een feestje in de voetbalkantine van zijn club SC Stadskanaal. Het publiek was laaiend enthousiast en voor hij het wist was hij een veelgevraagde artiest op feesten en partijen. Zijn eerste singles waren de liedjes "Jij bent een wonder" en "Als een Komeet". Deze singles bezorgden hem een grote schare fans. Zijn eerste cd-album met de titel "Verwonderd" verscheen in 2005.
 
Het tweede album van Rene Becker kwam uit in 2008. De titel van dit album was: "Voor Jou", een album met zowel vrolijke uptempo als prachtige rustige nummers. Een aantal teksten zijn zelfgeschreven en komen uit het hart. Dat René Becker een gevoelige persoonlijkheid bezit, bewijst hij met dit album dat hij opgedragen heeft aan zijn overleden moeder.
 
Inmiddels zijn we enige jaren verder en in 2009 verschijnt de single "Een en al gezelligheid". Dit liedje betekent voor Rene Becker de eerste notering in de Mega top 100.
 
April 2011 verschijnt er wederom een nieuw single. Een fantastisch nummer met de titel: "Hey Madeleine".
 
René Becker beschikt over een opgewekt stemgeluid en een onbevangen en openhartige persoonlijkheid. Hierdoor is hij geliefd bij een breed publiek. Dit heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg en van megapiratenfeest tot stadion.
 
Zijn fans zeggen eensgezind: "Hoe gekker, hoe René Becker!".

Rene Becker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rene Becker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rene Becker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rene Becker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rene Becker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.