Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs Ook 3 x 45 minuten mogelijk
Volledige prijslijst

Release boeken?

Release boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Release

Wilt u Release direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Release

RELEASE is dé nieuwe coverbandsensatie van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en unieke arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Met een bezetting van zes muzikanten en twee danseressen zorgen zij voor een gegarandeerde feestsensatie.

Laser, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de sterke choreografieën en het muzikaal geweld. Entertainment staat voorop en doordat de band uitsluitend uit professionals bestaat zorgt RELEASE voor een hoge kwaliteit van spel en uitstraling.

RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!

Release boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Release zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Release wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Release. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Release te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.