Twilight Entertainment

     
Rein Mercha boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rein Mercha boeken?

Rein Mercha boeken / huren ?

Wilt u zanger Rein Mercha bekend van Bloed, zweet en tranen huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Rein Mercha vindt u op deze pagina.

Wilt u Rein Mercha direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rein Mercha

Rein Mercha is geboren op 27-2-1963, hij is een volksheld onder de zigeuner mensen. Rein Mercha heeft als enige zanger ter wereld de Sinti taal op cd uitgebracht. Ook heeft de NCRV in 2004 een documentaire genaamd  Soeni over Rein Mercha gemaakt en uitgezonden.

Rein Mercha kan U boeken met verschillende zang stijlen bieden zoals:

• De traditionele Sinti zang
• Nederlandstalig
• Engelstalig
• Ook is Rein Mercha te boeken met zijn Band Gitano Kings waarvan de sound niet te onderscheiden is van  de Gipsy Kings.    

Rein Mercha heeft al vele cd's en dvd's op zijn naam staan en heeft reeds in diverse tv programma's opgetreden.
         
Rein Mercha is een zanger met een krachtige stem, die de komende tijd nog veel van zich zal laten horen ! Hij gaat nu de rest van Nederland veroveren met o.a. Nederlandstalige muziek.

Rein Mercha boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rein Mercha zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rein Mercha wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rein Mercha. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rein Mercha te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.