Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Voor bruiloften speciale prijs
Volledige prijslijst

Reflex boeken?

Reflex boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Reflex

Wilt u Reflex direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Reflex

Reflex is de allround coversensatie van dit moment. Elk optreden van deze vier ervaren entertainers is met recht spraakmakend te noemen.

Een topzanger met een geweldige stem en een overdosis energie, omringd door een groep ervaren muzikanten, die hun instrumenten perfect beheersen en de nodige zangpartijen voor hun rekening nemen. Samen vormen ze een geweldig team waarbij het u niet kan ontgaan, dat het niet alleen een lust is om naar te luisteren, maar zeer zeker ook om naar te kijken.

Wat echt uniek is aan Reflex, is de enorme diversiteit van de band. De nieuwste hits, maar ook diverse ballads, nederlandstalige nummers, gezellige vlotte dansmuziek, pop-rock muziek en de welbekende dance-classics, maken deel uit van hetgeen deze band u te bieden heeft.

De combinatie van repertoire, kleding, geluid, een indrukwekkende lichtshow en het enorme enthousiasme van de band, maakt dat Reflex sfeerbepalend is voor elk evenement.

Reflex, verrassend, vernieuwend, en een gegarandeerd succes!

Graag stellen wij de leden van Reflex aan u voor:

* Ron
* Arnold
* Olivier
* Harold

Reflex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Reflex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Reflex wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Reflex. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Reflex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.