Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Reemz boeken?

Reemz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Reemz

Wilt u Reemz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Reemz

Freestyle basketballer REEMZ heeft enkele jaren in de Basketbal Eredivisie gespeeld voor jongeren tot 18 jaar. Apetrots is hij op een show die hij tussen de Half Time Nederland mocht verzorgen samen met niemand minder dan Dennis Rodman! Zijn passie voor basketbal en performen heeft hij gecombineerd en is continue in ontwikkeling. In freestyle basketbal kan hij zich helemaal uitleven en nieuwe tricks leren en ontwikkelen. Zo combineert REEMZ in trainingen bijvoorbeeld ook Martial Arts met Freestyle basketball en liggen in combinaties van Urban sporten zijn volgende uitdagingen. Ooit wil REEMZ met een crew een wereldtour maken en die ‘Big dream’ begon voor hem in Kerstcircus Ahoy met zijn crew Urban e-Motion!

Reemz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Reemz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Reemz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Reemz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Reemz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.