Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Red Hot Pianoparty boeken?

Red Hot Pianoparty boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Red Hot Pianoparty

Wilt u Red Hot Pianoparty direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Red Hot Pianoparty

Een optreden van de 'Red Hot Piano Party' is altijd uniek en bijzonder. Het publiek bepaalt immers welke nummers er gespeeld worden. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen.

Entertainment staat bij de 'Red Hot Piano Party' hoog in het vaandel. Gedurende het optreden wordt het publiek actief betrokken bij de show. Er is een permanente interactie tussen de band en het publiek. Een avondje 'Red Hot Piano Party' betekent continue verrast worden met verwachte en onverwachte muzikale herinneringen.

De drie supermuzikanten bespelen het publiek van voor naar achter op hun vlammende piano. Het publiek maakt bij deze unieke muziekformule deel uit van de show; wie weet wordt jij uitgenodigd op het podium?

Heb jij tijdens het optreden een speciaal verzoek of fantastische herinneringen aan dat ene speciale liedje, schrijf het op een verzoekbriefje en De Red Hot Piano Party zal het voor je spelen!

Red Hot Pianoparty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Red Hot Pianoparty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Red Hot Pianoparty wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Red Hot Pianoparty. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Red Hot Pianoparty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.