Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Real Time Showband boeken?

Real Time Showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Real Time Showband

Wilt u Real Time Showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Real Time Showband

Als twee gretige, muzikale 12- en 16 jarige jongens begonnen de ‘broertjes’ Reerink hun beginnende bandje bij de Keizerskroon in Ruurlo.
Voor 25 gulden speelden ze de sterren van de hemel… de 25 gulden was na een avondje op aan…bier!
Het Rock ’n Roll leven zat er al vroeg in.

Het beginnende bandje is inmiddels RealTimeShowband geworden!
De no-nonsense mentaliteit, enthousiasme, een gevarieerd en eigentijds allround repertoire en flinke dosis professionele begeleiding in combinatie met een passende lichtshow en professioneel geluid maakt dat deze band geliefd is bij divers publiek.

Of het nu op een bruiloft, kermis of bedrijfsfeest is, RealTimeShowband weet op elk optreden een feestelijk hoogtepunt te bereiken!

Het onuitputtelijke enthousiasme van de bandleden kent geen grenzen en moeiteloos speelt RealTimeShowband in op de reacties uit het publiek.

Met Henrico op zijn drumtroon, Herbert als vingervlugge toetsenman, Rob de gedreven bassist, Bert als ware gitaarvirtuoos en Arlette de frontvrouw met een dijk van een stem, spetteren, dampen en stampen deze bevriende muzikanten tot achter in elke tent, zaal of kroeg.

Kom kijken, doe mee en beleef een machtig mooie avond met RealTimeShowband.

Real Time Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Real Time Showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Real Time Showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Real Time Showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Real Time Showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.